‘Kate en Meghan werken samen aan documentaire’

Binnenkort op Netflix: de verzoening van de Duchesses?

De hertogin van Sussex stort zich op haar Netflix-producties, de hertogin van Cambridge is druk bezig met haar eigen liefdadigheidsorganisatie. Volgens paleisbronnen zouden de schoonzussen nu hun krachten willen bundelen. “Het gaat heel erg goed tussen de twee.”

Netflix-productie

Prins Harry en Meghan Markle sloten kort na hun afscheid van The Firm een deal met Netflix, maar hun eerste producties laten nog op zich wachten. We weten dat de hertog van Sussex bezig is met een documentaire over de (door hem opgerichte) Invictus Games en dat Meghan de animatieserie Pearl aan het produceren is – maar nu wordt ook gefluisterd dat er plannen zijn voor nóg meer televisie. Er gaan geruchten over een documentaire waarin niemand minder dan hertogin Kate een prominente rol zal innemen.

Goede band

“Meghan en Kate kunnen eigenlijk goed met elkaar door een deur en hebben veel vaker contact”, zo meldt een bron van Us Weekly. “Meghan heeft het met Kate gehad over samenwerken aan een Netflix-project, een documentaire waarin het liefdadigheidswerk van Kate en de grote impact die ze heeft gehad met haar filantropie centraal staan.”

Een mogelijkheid die bijzonder goed aansluit bij de strategie van hertogin Kate en prins William om online steeds zichtbaarder te worden. De hertogin van Cambridge schijnt het daarom wel te zien zitten om via Netflix nog meer harten te veroveren. “Kate voelt zich erg vereerd, het is allemaal erg positief tussen haar en Meghan”, meent de insider. De schoonzussen zouden sowieso de laatste maanden hun uiterste best doen om hun band te herstellen, waarmee ze echtgenoten William en Harry nog een stapje voor zouden zijn. De geboorte van baby Lili zou heeft volgens paleisbronnen ook geholpen om de twee gezinnen dichter bij elkaar te brengen.

Miljoenendeal

Harry en Meghan sloten in de herfst van 2020 een deal met Netflix voor meerdere jaren. Kate en Meg hebben dus nog tijd genoeg om aan hun documentaire te werken.

Naar verluidt vingen de Sussex'jes 100 miljoen dollar voor hun deal met de streamingsdienst. Voor 25 miljoen dollar (als we de geruchten mogen geloven) zouden prins Harry en hertogin Meghan ook een exclusieve podcast opnemen voor Spotify, maar sinds de lancering in december 2020 is er nog maar één aflevering online gekomen. In dit tempo gaat het wel even duren voordat we Kate zien schitteren op Netflix, maar de Sussex'jes genieten nu nog volop van hun ouderschapsverlof. Hopelijk weten we snel meer!

Bron: Vanity Fair | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws