Kim Kardashian in tranen door vergelijkingen met Kate Middleton

'Ik kan echt niet geloven dat dat dit acceptabel was', aldus Kim.

Kim en de Cambridges: het blijft nog altijd geen gouden combinatie. In een interview met actrices Kristen Bell en Monica Padman deelt de socialite, onderneemster en powerhouse celebrity hoe kwetsbaar ze zich voelde door vergelijkingen met Kate Middleton.

Tegelijk zwanger

Want was er nu aan de hand: Kim Kardashian (destijds Kardashian-West) en Kate Middleton waren in 2013 tegelijk zwanger. North West zou op 15 juni het levenslicht zien, en Prins George op 22 juli. En omdat beide dames natuurlijk volop in de spotlights staan, leidde dit tot vergelijkingen tussen de twee – en daar kwam Kim niet op een goede manier vanaf.

“Het was echt crazy“, vertelt de Kardashian in het interview. “Ze hadden het altijd over de 'fijne' Kate en de 'vette' Kim.” Ouch. Dat wil natuurlijk niemand horen, maar helemaal niet als je hoogzwanger bent van je eerste kindje.

Eindeloos huilen

Kim snapt nu nog steeds niet hoe het zover heeft kunnen komen. “Het was nasty, en ik denk dat het vandaag de dag echt niet meer zou kunnen.” Met alle body positivity heeft Kim hier mogelijk een punt. Maar dat neemt niet weg dat het destijds geen pretje was.

Het glamour-icoon deelt dat ze zich flink alleen voelde. “Het draaide echt de nek om van mijn zelfvertrouwen. Ik kon maar niet geloven dat dit acceptabel was. Ik zat thuis alleen maar te huilen.” Poor Kim!

Bron: Marie Claire UK | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws