André Hazes vindt zijn geluk bij Sarah van Soelen

'Bij haar kan ik echt zijn wie ik ben.'

Lees ook

Afgelopen jaren was er veel te doen rondom het liefdesleven van André Hazes.

Zo was de zanger een tijdje samen met Bridget Maasland en liep zijn relatie met Monique Westenberg daarna op de klippen. Inmiddels is André tot over zijn oren verliefd op Sarah van Soelen. Aan Het Laatste Nieuws vertelt de zanger waarom deze relatie wel werkt.

“Sarah en ik, dat is écht geluk”, vertelt André in gesprek met Het Laatste Nieuws. “Bij haar kan ik echt zijn wie ik ben. Zij begrijpt wat ik doe en als ik al eens later thuiskom of zo, kunnen we daar ’s ochtends over praten in plaats van er ruzie om te maken.” In zijn vorige relatie was het late thuiskomen altijd een heikel punt, vertelde de zanger al eens eerder.

Breuk

Het late thuiskomen was niet het enige punt waarop zijn relatie met Monique stukliep. Destijds zei hij dat hij er binnen hun relatie alles aan had gedaan om “aan de verwachtingen van Monique te kunnen voldoen”. De zanger probeerde naar eigen zeggen iemand te zijn die hij niet is. “En dat is me uiteindelijk opgebroken. Het heeft een aantal keer tot een breuk geleid, die nu echt definitief is”, vertelde hij over de breuk.

Tussen André en Sarah gaat het gelukkig wel over rozen. De twee wonen inmiddels samen en ook de familiebanden zijn erg goed. Rachel Hazes kan het bijvoorbeeld ontzettend goed vinden met haar nieuwe schoondochter – in tegenstelling tot haar band met Monique.

Bron: Het Laatste Nieuws, Tips & Weetjes | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook