Zo ziet de knappe broer van koningin Máxima eruit!

Een beetje 'James Middleton-vibes' krijgen we ervan!

De tweede leg van Jorge Zorreguieta leverde ‘m vier kinderen op.

Koningin Máxima heeft twee broers (Martin en Juan), een zusje (Inés overleed in 2018) en drie halfzussen (Dolores, María en Angeles) uit haar vaders eerste huwelijk met Marta López Gil. Samen met haar twee jongere broers en zusje groeide Máx op in een bescheiden appartement in de wijk Barrio Norte in Buenos Aires. In de zomer vertoefden ze in Mar del Plata en tijdens de wintersportvakanties verbleef het gezin in een eigen vakantiehuisje in Bariloche, een Argentijns vakantieoord.

Leven in de luwte

De Zorreguieta’s groeiden op in een warm en liefdevol gezin. Hoewel de één midden in de spotlights staat, leven de anderen in de luwte. Maar dat betekent niet dat ze elkaar weinig zien en spreken. Zo spreekt Máxima haar broers – Martin en Juan wonen beiden in het buitenland – nog regelmatig en logeert mama Carmen regelmatig op Huis Ten Bosch (mits de maatregelen het toelaten natuurlijk). Leuk om te weten: Martin is de peetvader van Amalia en Juan is de peetvader van prinses Alexia. Met de familiebanden zit het dus wel goed, al wonen de Oranjes en de Zorreguieta’s een halve aardbol van elkaar vandaan.

Bruidsmeisjes

De prinsessen waren ook betrokken bij de bruiloft van hun oom Juan. In 2014 trouwde hij in Wenen met zijn grote liefde Andrea Wolf en waren Amalia, Alexia en Ariane van de partij als bruidsmeisjes. Juan zou nog altijd wonen en werken in Oostenrijk, een stuk dichterbij dan de rest van Máxima’s familie dus. Héél af en toe zien we hem in Nederland, bijvoorbeeld op Prinsjesdag 2018. Kijk maar op de volgende pagina.

Laatste nieuws