Babynieuws! Kimberley Klaver in verwachting van tweede kindje

'Another little bun in the oven', deelt Kimberley.

Heerlijk nieuws voor Kimberley Klaver en haar grote liefde Michel van den Bergh. De twee verwachten binnenkort hun tweede kindje!

Tweede kindje

Happy to share with you that there is another little bun in the oven”, begint Kimberley op Instagram. “Oftewel, een baby in de buik, zoals de kindjes zeggen”, gaat ze verder. De actrice laat weten dat ze enorm trots en dankbaar is voor het feit dat ze opnieuw zwanger is.

Aan RTL Boulevard vertelt Kimberley dat ze al drie maanden in verwachting is. “Dus rond maart wordt de kleine verwacht”, stelt ze.

Zwangerschap

Ondanks dat ze haar geluk niet op kan, is de aanstaande moeder af en toe best beroerd. “Ik ben wel misselijk en heel erg moe. Maar het gaat goed, dus ik mag niet klagen, want het hoort er allemaal een beetje bij.”

Kimberley heeft al een zoontje, Julius, en is de bonusmoeder van twee zoontjes en een dochter. “Ook mijn twee bonuszoons en -dochter zijn dolblij. Julius snapt er natuurlijk helemaal niets van, want die is net twee. Maar soms geeft hij ook een kusje op mijn buik. Het zal nog even wennen worden voor hem.” Lief!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws