Mooi! Rania van Jordanië trakteert op nieuwe portretten

Twee keer prachtig!

Lees ook

Yes! Leuk nieuws: de koninklijke familie van Jordanië trakteert ons op nieuwe kiekjes!

De twee portretten zijn gemaakt ter ere van de 51ste verjaardag van koningin Rania. Zij viert haar verjaardag einde deze maand, op 31 augustus om precies te zijn.

Vlammend in ’t rood

Rania houdt haar garderobe tamelijk simpel wat kleuren betreft, lichtblauw, beige en wit staan hoog in het rijtje. Voor de kleur wit heeft ze ditmaal weer eens gekozen, maar de bordeauxrode is een uitschieter en het staat haar prachtig. Nog een paar nachten slapen en dan wordt de verjaardag van de koningin gevierd. De aanloop van de verjaardag bevalt ons al goed. Benieuwd wat de royals nog meer in petto hebben!

Hoewel de 50ste verjaardag van de koningin rijkelijk gevierd werd door nieuwe portretten van het gezin, cadeaus en wensen, vindt de familie het getal 51 net zo belangrijk. En wij zijn het daar geheel mee eens! Resultaat: een prachtige koningin twee maal op de kiek. We gokken dat Rania een professionele fotograaf heeft ingehuurd en dat koning Abdullah op een afstandje meekeek. Bij de Oranjes doen ze dat anders: Máxima laat haar manlief graag het werk doen. Resultaat? Een überzoet kiekje geschoten door WA himself. Heeft ook wel weer wat hoor.

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook