André: ‘Ik had rekening moeten houden met de gevoelens van Monique’

Het contact tussen de twee is nog altijd goed, maar sommige dingen had André anders willen doen.

Lees ook

Na de veelbesproken breuk van André Hazes en Monique Westenberg zijn er nog een paar zaken die de zanger recht wil zetten.

Flinke ruzie

Nadat André zijn ex-verloofde besloot te ontvolgen op Instagram, klonk al snel dat hij niet meer met één deur kon met Monique. Dat de twee een heftige ruzie hebben gehad, is volgens de zanger maar een gerucht. “Ik behandel hen alle twee (Monique en Dré, red.) goed en zij zijn ook goed voor mij. We zijn echt lief voor elkaar”, vertelt hij aan Dag Allemaal. “Ja, papa is weg. Maar papa komt wel twee keer per week zijn zoon ophalen. Dus het gaat gewoon prima, dat hebben we onderling netjes geregeld.”

Volgens André is het dan ook grote onzin dat hij zijn zoon niet meer zou mogen zien. “Ik werd attent gemaakt op het verhaal dat ik van Monique Dré niet meer mag zien. Dat las ik terwijl die jongen gewoon in mijn armen lag.”

Te snel

Wat André ook niet lekker zit, is een van zijn eigen acties dit voorjaar. Niet lang nadat hij de verloving met Monique verbrak, plaatste hij al foto's van zichzelf met zijn nieuwe lief Sarah van Soelen online. “Ik had die foto’s nooit zo snel mogen posten en rekening moeten houden met de gevoelens van anderen. Of in dit geval Monique. Dat was niet slim.”

Kinderwens

Andere grote beslissingen wil de volkszanger dan ook niet te gehaast nemen. “Ik ben dol op kinderen en heb geen angst bij de gedachte om nog een kind te krijgen. Integendeel. Maar eigenlijk wil ik daar nu niet over nadenken. Wat gaan mensen denken? En is het niet te vroeg? We zijn er dus niet mee bezig. Voorlopig staan er geen kindjes op de planning.”

Bron: Shownieuws, Showbizz24.be | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook