Together at last: prinses Charlene deelt nieuwe gezinsfoto’s

Een kort koppie zoals haar moeder zag prinses Gabriella wel zitten.

Lees ook

Na een paar eenzame maanden in Zuid-Afrika kan prinses Charlene haar tweeling weer in de armen sluiten. En ja, ook prins Albert is nog altijd welkom.

Gezinsgeluk

Terwijl ze herstelt van een zware operatie doet prinses Charlene van Monaco niets anders dan de geruchten over een echtscheiding de wereld uit helpen. Nu laat ze met lieve gezinsfoto's zien dat alles koek en ei is tussen haar en prins Albert, en dat ze alleen maar dolgelukkig is dat ze na maanden haar kroost weer op schoot heeft zitten.

Met z’n viertjes

Omdat Charlene door haar aandoening niet in het vliegtuig kan stappen, zijn prins Albert, prins Jacques en prinses Gabriella naar Zuid-Afrika gekomen.

“Ik ben zo blij dat mijn familie weer bij me is”, schrijft prinses Charlene bij een reeks foto's. In navolging van haar moeder heeft prinses Gabriella (6) zichzelf een kort en punky kapsel proberen aan te meten. “Gabriella besloot haar eigen haren te knippen. Sorry Bella, ik heb geprobeerd er nog wat van te maken.” Wij houden ervan, royal kinderen die lekker hun eigen gangetje gaan. Van wie zou ze 't hebben?

Of de liefdevolle foto's de hardnekkige geruchten doen verdwijnen? Er blijven mensen die geloven dat prins Albert die safaribroek alleen maar als PR-stunt heeft aangetrokken, we'll never know. Maar we geloven zeker dat Charlene ontzettend blij is om haar kinderen weer te zien. Volgens haar eigen verwachting zit ze nog tot oktober vast in Zuid-Afrika. Wanneer Albert & twins weer naar Monaco terugkeren, is niet bekend.

Bron: Instagram, Hello! | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook