Het kan weer: Jennifer Lopez gespot met een coupe à la Barbie

En het staat haar – like always – prachtig.

The longer, the better: Jennifer Lopez mag van zichzelf dan misschien een korte bob hebben, regelmatig hangt ze haar haar vol met een tal aan hair extentions. Dat Jennifer zo'n beetje elke look weet te rocken, moge duidelijk zijn en ook haar nieuwste coupe staat haar weer beeldig. Haar stylist noemt de look zelfs 'Glam Barbie'. Kijk mee.

Coupe Barbie

Jennifers go-to haarstylist, Chris Appleton, plaatste een foto op Instagram waarin hij zijn nieuwste creatie van J.Lo's coupe laat zien. “Who’s into this Glam Barbie vibe today on @jlo”, schrijft hij bij de foto.

We begrijpen helemaal wat Chris met de 'Barbie vibe' bedoelt. Jennifer's haar is steil, maar er zit nog wel volume in. De uiteinden glimmen en glanzen en zijn een beetje naar binnen gekruld. En om de look af te maken heeft Chris de bovenkant van Jens haar naar achteren gestoken, zodat het uit haar gezicht blijft. Het geheel schreeuwt Barbie en Jen is er zelf ook content mee, want ze plaatste de foto op haar eigen pagina.

Overigens plaatste de zangeres eerder deze week nog een foto met de welbekende curtain bangs. De korte lokken zijn dit jaar weer helemaal terug van weggeweest en populairder dan ooit. Natuurlijk staat het Jen weer enig. Een ding is zeker: Jennifer is een echte haarkameleon.

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws