Sexy & glamourous: Máxima’s cocktailparty looks

Op en top glam in Monaco en Griekenland.

Iets wat van ons wel weer eens in de koninklijke agenda mag: een cocktailparty waarbij heel royal Europa op komt draven en 't naast chic ook allemaal een tikje gewaagder mag. Al blijft het meestal bij een bloot schoudertje en een extra hoge hak.

Koningin Máxima verschijnt niet vaak cocktail party ready, tenminste niet met fotografen erbij. We moeten vér in het archief duiken om onze queen bij een koninklijke cocktailparty te zien, maar we doen het met liefde.

Máxima en Willem-Alexander bij een cocktailparty in Monaco ter gelegenheid van het huwelijk van prins Albert en prinses Charlene. Beeld: BrunoPress

Tien jaar geleden is het alweer dat prins Albert en prinses Charlene van Monaco in het huwelijksbootje stapten. Uiteraard stonden alle prominente royals op de gastenlijst en liepen ook onze (destijds) kroonprins en kroonprinses door het ministaatje. Een van de huwelijksfestiviteiten was een cocktailparty (daar snappen ze het!), dus Máxima pakte haar off-shoulder jurk in, lakte haar teennagels rood en verscheen met Heel Veel Haarspray in het Hermitage Hotel. Beste beentje voor!

Beeld: BrunoPress

Ook aanwezig: koningin Mathilde in het shiny felgroen. Als het maar glimt!

Beeld: BrunoPress

Huwelijken blijken toch de beste aanleidingen voor een cocktailfeest – ook prins Nikoloas van Griekenland organiseerde er in 2010 een voor de hele Europese beau monde. Máxima koos voor roze en goud, een mooie afwisseling van het wit met zilver! Of Willem-Alexander dezelfde dresscode heeft meegekregen is nog maar de vraag, hij straalt toch een beetje type vakantieganger uit.

Beeld: BrunoPress

Kunnen we snel weer een van je cocktaillooks te zien krijgen, Majesteit?

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws