[Gesloten] Winactie! Maak kans op de twee nieuwe prosecco’s van La famille Meiland

Ter ere van Martiens zestigste verjaardag hebben de Meilandjes twee nieuwe prosecco's op de markt gebracht. Wil jij kans maken op een van de drie pakketten die wij weg mogen geven?

Lees ook

Zestig kaarsjes mocht Martien Meiland vorige week uitblazen, en zo'n mijlpaalverjaardag laat de Chateau-ster natuurlijk niet stilletjes voorbijgaan.

Ter ere van zijn anniversaire heeft Martien twee nieuwe Prosecco's op de markt gebracht. En Beau Monde viert het feestje mee, want wij mogen drie keer twee flessen weggeven!

La famille Meiland Prosecco

De nieuwe aanwinsten in de collectie zijn De La famille Meiland Prosecco DOC Extra Dry, een Prosecco uit het hart van de Italiaanse wijnstreek Veneto (lekker als als aperitief, bij antipasti, carpaccio, prosciutto, wit vlees en salades), en La famille Meiland Prosecco Rosé DOC Vino Spumante Dry Millesimato, een luchtige Rosé is heel goed te serveren als aperitief, bij tonijnsteak, bij desserts met rood fruit en bij chocolade. De Meilandjes waren op slag verliefd op de levendige aroma’s van vers zomerfruit en fijne zuren die in deze Prosecco verwerkt zijn.

Nieuwsgierig geworden? De nieuwe Prosecco's van Martien zijn exclusief verkrijgbaar bij wijnvoordeel.nl. Of wie weet krijg jij binnenkort een fles bubbels van ons thuisgestuurd! Er is áltijd iets te vieren.

Maak 3 x kans op de twee prosecco’s!

Beau Monde mag 3 x een pakket met de La Famille Meiland Prosecco DOC Extra Dry en de Rosé DOC Vino Spumante Dry Millesimato weggeven. Wil jij kans maken? Vul onderstaand formulier in vóór 6 september. Winnaars ontvangen bericht. Santé!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Laatste nieuws

Zie ook