Een broertje voor de prinsen! Tessy Antony de Nassau verwelkomt kindje

De naam van haar derde zoon heeft Tessy ook al bekendgemaakt.

Een broertje voor prins Gabriel en prins Noah van Luxemburg!

Tessy Antony de Nassau, voormalig prinses van Luxemburg en de ex van prins Louis, heeft op Instagram laten weten dat ze op 26 augustus opnieuw moeder is geworden van een zoon.

“Met vreugde kunnen Frank, onze kinderen en ik zeggen dat onze kleine spruit is gearriveerd. Theodor is gezond en een heel actief klein mannetje. We zijn helemaal in de wolken”, schrijft Tessy bij een video van haar oudste zoon, prins Gabriel, die het nieuws nogmaals verkondigt.

Tessy en Theodor zijn nog in het ziekenhuis, maar moeder en zoon maken het goed. Theodor is het eerste kindje samen van Tessy en haar tweede man Frank Floessel, met wie ze deze zomer is getrouwd.

Van 2005 tot 2017 was Tessy de Nassau samen met prins Louis, de derde zoon van groothertog Henri van Luxemburg. Met hem kreeg ze haar eerste twee zonen, die, na wat gesteggel, toch een plaatsje in de troonsopvolging en een prinselijke titel kregen. Inmiddels woont het gezin in Zürich, samen met de kinderen die Frank uit een eerdere relatie heeft.

Nu is het wachten op het eerste kiekje van kleine Theodor! Aangezien Tessy naast haar werk voor haar liefdadigheidsorganisaties ook graag door Instagram scrolt, verwachten we dat er binnenkort een reeks babyfoto's op the gram staat.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws