Olcay deelt fantastisch nieuws over liefje Ruud de Wild

Een lichtpuntje is dat deze periode vol ellende de band tussen de twee zeker heeft versterkt.

Lees ook

“De operatie is goed gegaan”, deelt een gelukkige Olcay op haar Instagram.

Olcay Gulsen vond na drie verbroken verlovingen de ware liefde bij radio-dj Ruud de Wild. En die werd meteen op de proef gesteld toen hij de diagnose darmkanker kreeg. Gelukkig is deze moeilijke periode achter de rug en kunnen ze bouwen aan een levenslange toekomst samen!

“Zijn herstel lijkt heel voorspoedig te verlopen. Ruud is helemaal kankervrij”, schrijft Olcay. Wat een fantastisch nieuws! De radio-dj ging maandag onder het mes en blijft tot en met vrijdag in het ziekenhuis.

“Een aantal maanden geleden kreeg ik de diagnose darmkanker. Dat heb ik stil willen houden. Dat is me een tijdje gelukt ook, maar niet helemaal. Ik ben er vroeg bij, heb ik gehoord”, liet Ruud afgelopen maart in een van zijn radioshows horen. Inmiddels is hij meerdere keren geopereerd waarvan de afgelopen keer erg succesvol, Ruud kreeg namelijk te horen dat hij vanaf nu kankervrij is.

Een lichtpuntje is dat deze periode vol ellende de band tussen Ruud en Olcay zeker heeft versterkt. “Ik weet nu dat mijn liefde voor Ruud grenzeloos is. Ik wist heel zeker dat ik met hem mee wilde vechten en hem hoe dan ook zou steunen”, vertelde Olcay onlangs aan Beau Monde. Wij wensen het stel (en alle betrokkenen) veel geluk toe!

Beeld: Feriet Tunc (openingsbeeld), Instagram

Laatste nieuws

Zie ook