Sylvie Meis staat er alleen voor op liefdeseiland

Hulpeloze Sylvie redt zichzelf met een grote glimlach én roze naaldhakken.

Lees ook

Bepakt en bezakt (letterlijk, want ze nam 7 volle koffers mee, we herhalen: Zeven. Volle. Koffers) begon Sylvie Meis aan haar grote tv-comeback.

Helaas niet in Nederland, maar de presentatrice schitterde op het Duitse witte doek in de Duitse versie van Love Island. Een realitydatingprogramma waarin sexy, jonge singles worden gevolgd tijdens hun verblijf in een luxe villa op het Spaanse eiland Mallorca. De singles moeten koppels vormen om in de prachtige villa te mogen blijven. En dit liefdesavontuur wordt gefilmd onder toeziend oog van Sylvie Meis.

Jammer genoeg was de eerste aflevering niet zo'n succes. 'Maar' 540.000 kijkers zaten achter de buis gekluisterd. In Nederland zou dat met een mooi marktaandeel nog een prima score kunnen zijn, maar voor Duitsland met haar 80 miljoen inwoners is dit niet best. En dat terwijl Sylvie enorm uitkeek naar haar eerste presentatieklus in 5 jaar. Wellicht geen spetterende start, maar dit kan nog komen! Aan Syl ligt het in ieder geval niet.

De presentatrice deed juist haar uiterste best, hoewel er een paar dingen waren die niet zo heel soepel verliepen. Zo valt er te zien dat ze er tijdens de eerste draaidagen écht alleen voor stond. Ze maakte een misstap waarbij haar naaldhak (love the shoes!) vast kwam te zitten in de vlonder en waardoor ze er letterlijk én figuurlijk alleen voor stond. Uiteindelijk liep alles gesmeerd, want ach, die Syl is wel wat gewend. Bekijk het fragment via deze link.

Bron: Love Island Duitsland | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook