Nazomeren met Máxima: trek de sandalen maar uit de kast

De vakantie is voorbij en ook koningin Máxima mag weer aan de bak. Maar haar kledingkeuzes houdt ze nog heerlijk zomers.

De herfst staat voor de deur, maar gelukkig worden we toch nog getrakteerd op zonnestralen en wolkeloze dagen. Koningin Máxima profiteert er optimaal van door met zonnebril, sandalen en luchtige outfits op haar werk te verschijnen.

Jaha, ook de royals moeten nu weer aan de bak. Gisteren had koningin Máxima meteen twee afspraken in de agenda staan, al moet dat niet zo'n straf zijn als één daarvan een bezoekje aan een bierbrouwerij is.

Koningin Máxima bij de Gulpener-brouwerij. Beeld: BrunoPress

De overgang van vakantie naar work life werd nog makkelijker gemaakt door het héérlijke Zuid-Limburgse weertje. Luchtige witte blouse, zomerse printbroek en espadrilles à koningin Letizia – het is een outfit waarmee Máx ook in Griekenland prima had kunnen rondflaneren.

Beeld: BrunoPress

Lang biertjes blijven drinken in het zonnige zuiden des lands zat er voor de koningin helaas niet in. 's Avonds stond er een tweede bezoek op de planning, ditmaal in thuisstad Den Haag. Voor de feestelijke overdracht van het nieuwe cultuurhuis Amare was een chiquere look vereist. De koningin moest zich dus terwijl ze het halve land doorkruiste ook nog snel in een tweede outfit hullen. De wapperende jurk en de blote tenen houden het opnieuw lekker zomers, al doet het smaragdgroen ons een beetje denken aan hertogin Kate op St. Patrick's Day.

Beeld: BrunoPress

De queen gaat voor het hippe achterovergekamde haar, een goede manier om je oorbellen en je zongebruinde huidje te laten zien. Zó houd je langer vast aan dat zomergevoel!

Beeld: BrunoPress

Bron: Modekoningin Máxima | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws