Prinses Charlene keert terug naar Monaco: ‘Al moet het per boot’

Volgens prins Albert kan zijn vrouw niet wachten om weer voet op Monegaskische bodem te zetten.

Lees ook

Al maandenlang zit prinses Charlene door medische redenen vast in Zuid-Afrika, maar volgens prins Albert gaat het nu niet lang meer duren: “Ze is klaar om naar huis te gaan.”

Flitsbezoek

Kortgeleden nog gingen prins Albert en de kinderen langs bij hun herstellende vrouw/moeder in Zuid-Afrika, maar een paar dagen later werd het drietal alweer kanoënd in de Franse Dordogne gespot. Nu lijkt er eindelijk een échte, langdurige hereniging te komen tussen de vorstin van Monaco en haar gezin, want volgens Albert is Charlene 'helemaal klaar om thuis te komen.'

Sneller dan gedacht

Volgens Albert staat Charlene 'te popelen' om weer naar huis te kunnen, nu ze al sinds mei in Zuid-Afrika verblijft. Vanwege haar holteontstekingen kon ze niet per vliegtuig reizen, maar het herstel verloopt nu goed. “Ik weet dat ze het eerder had over eind oktober, maar dat was voor de meest recente ronde afspraken. Ik ben er vrij zeker van dat het eerder al kan”, vertelt prins Albert over de terugkeer van zijn vrouw aan People. Ook tijdens zijn bezoek aan Zuid-Afrika merkte Albert op dat het beter ging met zijn vrouw: “Ze was in een goede stemming. Natuurlijk was ze ook dolblij om ons weer te zien en tijd met de kinderen door te brengen.”

“Ze grapte ook al dat ze bereid is om als verstekeling mee te gaan op een schip om terug te keren naar Europa”, vertelt Albert (om korte metten te maken met de geruchten dat Charlene helemaal niet terug wil naar Monaco?). Prinses Charlene blijft geduldig: “Het is nu gewoon afwachten. Ik kan niet voorspellen hoe mijn herstel zal verlopen. Maar ja, ik ben erg verdrietig dat ik deze zomer niet bij mijn kinderen in Europa kan zijn.”

Bron: People, Nine.com.au | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook