Goed nieuws uit de chocoladefabriek: Milka komt met twee unieke nieuwe smaken

Wij weten wat we dit weekend gaan doen!

Lees ook

Worden we blij van: het is weekend én het chocoladeschap is aangevuld. Sinds deze week liggen er twee limited edition lila wikkels in de supermarkt: gloednieuwe chocosmaken met een uniek verhaal.

Nieuwe Milka-smaak

De twee nieuwe smaken van Milka zijn niet bedacht door een chocoladeprofessor in witte labjas, noch door de paarse Milka-koeien zelf. De chocoladefabrikant vroeg vorig jaar aan de Nederlandse fans welke smaken zij graag in de winkel zouden zien liggen en bijna 64.000 (!) stuurden hun ultieme chocoladesmaak in. Er konden maar twee varianten als winnaar uit de bus komen (bespaart ons weer wat keuzestress in de supermarkt, dat wel) en die liggen dus sinds deze week écht in de winkel.

Koffie met appeltaart

Annelize uit Zwolle weet wat genieten is. Zij bedacht de 'Onze koffie date'-reep, Milka-chocolade gevuld met koffie en koekjes. Hij gaat perfect samen met de andere special die nu verkrijgbaar is, 'Ons appeltaart genietmomentje', samengesteld door Lorenzo uit Den Haag. “De geur van de heerlijke zelfgemaakte appeltaart van mijn oma laat mij altijd weer terugdenken aan fijne familiemomenten samen. Het geheime recept van oma waarin ze karamel en gekruide koek toevoegde, en die gezellige familiemomenten rond de tafel inspireerden mij voor deze nieuwe Milka-smaak.’’ Loopt het water je ook al in de mond? Wat ons betreft is koffie en appeltaart een fantastische combinatie, en als er dan ook nog eens een chocoladejasje omheen zit…Yes please!

Beeld: Unsplash

Laatste nieuws

Zie ook