Kimberley Klaver onthult geslacht tweede kindje

It's a...

Heerlijk babynieuws van Kimberley Klaver en haar grote liefde Michel van den Bergh. Onlangs maakte de actrice op Instagram al bekend in verwachting te zijn van een tweede kindje, maar nu onthult ze of het een dochter of een zoon wordt.

Zoontje

Baby BOY it is”, schrijft Kimberley enthousiast bij een selfie waarop ze een blauw koekje eet. Hoewel ze ontzettend blij is dat ze weer een zoontje krijgt, maakt het geslacht haar eigenlijk niet zoveel uit. “Het maakt natuurlijk geen donder uit en ik had dan ook echt geen voorkeur, het allerbelangrijkst is dat het kindje gezond is en overladen wordt met liefde”, gaat de actrice verder. “Toch is het een leuk moment, erachter komen wat het geslacht is. Dit kleine mannetje is heel heel heeeeeel welkom.”

Zwangerschap

Een paar weken geleden maakte Kimberley haar zwangerschap bekend met een paar lieve beelden samen met haar zoontje Julius. “Happy to share with you that there is another little bun in the oven”, liet Kimberley weten. “Oftewel, een baby in de buik, zoals de kindjes zeggen.” De actrice laat weten dat ze enorm trots en dankbaar is voor het feit dat ze opnieuw zwanger is. Ook onthulde ze aan RTL Boulevard dat ze toen al drie maanden in verwachting was. “Dus rond maart wordt de kleine verwacht”, aldus Kimberley.

Ondanks dat ze haar geluk niet op kan, is de mom to be af en toe best beroerd. “Ik ben wel misselijk en heel erg moe. Maar het gaat goed, dus ik mag niet klagen, want het hoort er allemaal een beetje bij.”

Kimberley heeft al een zoontje, Julius, en is de bonus mom van twee zoontjes en een dochter. “Ook mijn twee bonuszoons en -dochter zijn dolblij. Julius snapt er natuurlijk helemaal niets van, want die is net twee. Maar soms geeft hij ook een kusje op mijn buik. Het zal nog even wennen worden voor hem.” Awh!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws