Anouk zegt vaarwel tegen haar blonde lokken

De zangeres gaat voor een ultrakorte coupe.

Lees ook

Als er iemand niet bang is om te experimenteren met verschillende looks, dan is het Anouk wel. Van lange lokken tot een stoere bob en van piercings tot gouden tanden, de zangeres heeft het allemaal gehad. Ditmaal kiest Anouk echter voor een drastische verandering. Ze heeft de tondeuse er namelijk bij gepakt.

Buzzcut

Anouk is klaar voor een new chapter in haar leven, en daar hoort een nieuwe coupe bij. De zangeres speelt het echter niet op safe met een nieuw kleurtje, maar gaat voor een ultrakorte coupe. Enne, als we zeggen ultrakort, bedoelen we dat ook. Anouk heeft namelijk afscheid genomen van haar blonde lokken en gaat momenteel met een gemillimeterd kapsel door het leven, zo laat ze zien op haar Instagram Stories. Als íemand zo'n buzzcut kan rocken, dan is het Anouk wel. Stoer!

RTL Boulevard wist het nieuwe kapsel van Anouk vast te leggen. Je bekijkt 'm HIER.

Happy in love

Hoewel Anouk haar privéleven het liefst under the radar houdt, was haar relatie de afgelopen weken de talk of the town. Er klonken namelijk volop geruchten dat de liefde over was tussen de zangeres en haar verloofde Dominique. De twee hadden elkaar ontvolgd op Instagram en Anouk had alle foto's van haar lover verwijderd. Ook verdwenen Dominiques naam én de ringen uit haar bio. Gelukkig maakte de zangeres snel een einde aan die rumours met een lief kiekje. “Ik houd van jou”, schreef ze daarbij.

Bron: RTL Boulevard, Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook