Prinses Charlene met spoed naar ziekenhuis gebracht

Haar toestand is gelukkig weer stabiel, laat het Monegaskische vorstenhuis weten.

Lees ook

Het lijkt er niet op dat prinses Charlene binnenkort terugkeert naar haar geliefde gezin in Monaco. Het blijkt namelijk dat ze woensdag met spoed naar het ziekenhuis is gebracht. Volgens een verklaring die het Monegaskische vorstenhuis vrijdagmiddag naar buiten bracht, stortte Charlene woensdagavond plotseling in, maar is haar toestand inmiddels stabiel.

Ziekenhuis

“De prinses herstelt momenteel in Zuid-Afrika, waar een medisch team haar heeft geadviseerd om niet te reizen totdat alle noodzakelijke procedures zijn voltooid”, staat er in de verklaring. Wat er precies aan de hand is met prinses Charlene, is niet bekend. Daarnaast komt de plotselinge ziekenhuisopname pas zo laat naar buiten, omdat de prinses onder een pseudoniem in het ziekenhuis werd opgenomen.

Terug naar huis

Afgelopen week liet prins Albert nog weten dat het volgens hem niet lang meer zou duren tot zijn vrouw voet zou zetten op Monegaskische bodem. Aan People vertelde hij dat Charlene stond 'te popelen' om weer naar huis te kunnen, nu ze al sinds mei in Zuid-Afrika verblijft. Vanwege haar holteontstekingen kon ze niet per vliegtuig reizen, maar het herstel verloopt nu goed. “Ik weet dat ze het eerder had over eind oktober, maar dat was voor de meest recente ronde afspraken. Ik ben er vrij zeker van dat het eerder al kan”, vertelt prins Albert over de terugkeer van zijn vrouw. Ook tijdens zijn bezoek aan Zuid-Afrika merkte Albert op dat het beter ging met zijn vrouw: “Ze was in een goede stemming. Natuurlijk was ze ook dolblij om ons weer te zien en tijd met de kinderen door te brengen.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook