Ook het Koninklijk gezin is aanwezig in Zandvoort om Max Verstappen aan te moedigen

Een groot deel van Nederland zit met spanning voor de buis om te kijken hoe Formule 1-coureur Max Verstappen het gaat doen op eigen bodem. De Koninklijke familie is ter plekke en had een ontmoeting met Verstappen voorafgaand aan de race.

Dat is te zien op Instagram. Het officiële account van de Koninklijke familie post een aantal foto's van Willem-Alexander, Máxima, Amalia en Ariane op het circuit in Zandvoort. Dat niet alleen: de familie had voorafgaand aan de race zelfs een ontmoeting met de 23-jarige Nederlandse topcoureur.

Naast een foto waarop het gezelschap samen poseert, is ook te zien dat de familie een kijkje neemt achter de schermen. Zo staat het Koninklijk echtpaar aandachtig te luisteren, terwijl Max Verstappen tekst en uitleg geeft bij zijn razendsnelle bolide. Op een andere foto staan de twee prinsessen minstens zo geboeid als hun ouders te kijken bij het Red Bull-racemonster.

Grote afwezige vandaag is natuurlijk Alexia. De prinses zit inmiddels al lang en breed op een boarding school in Wales, de plek waar ze de komende twee jaar een stuk vaker te vinden is dan hier in Nederland.

Bron: Instagram @Koninklijkhuis | Beeld: EM-Press/Patrick van Emst/Brunopress.nl

Laatste nieuws