Máxima’s favoriet: de nieuwe collectie van NATAN

Hangen deze outfits volgend jaar in de kast van Hare Majesteit?

Modehuis NATAN is een ware koninklijke favoriet. Koningin Máxima en koningin Mathilde hebben er een kast vol van, prinses Elisabeth begint ook de smaak te pakken te krijgen. Zien we de royals volgend seizoen in een van deze outfits?

'Een drang naar vrijheid en optimisme', dat is wat de SS22 ready-to-wear collectie van NATAN vertegenwoordigd. Mooi! Afgelopen weekend konden we in Amsterdam een eerste blik werpen op de collectie, geïnspireerd op de kunstenaars van The New York School uit de jaren vijftig. “De collectie presenteert de zomer van 2022 als een leeg canvas, dat klaar is om gevuld te worden met kansen, emoties en dromen.”

Koningin Máxima kan wederom voor elke gelegenheid bij haar geliefde modehuis terecht, want naast avondjurken omvat de collectie ook blouses en pantalons. Het kleurpalet is er bovendien ook een die onze queen en de Belgische royals wel aan zal spreken: veel neutraal, gecombineerd met paars, rood, blauw en geel. Zit de Koningsdagoutfit voor volgend jaar er al tussen, denk jij?

Beeld: BrunoPress, NATAN SS22 looks @PeterStigter

Laatste nieuws