Achter de schermen bij The Crown: dit zijn prins William & Harry in het vijfde seizoen

Met de komst van Elizabeth Debicki (en haar twee telgen) zitten we op het puntje van onze stoel voor het nieuwe seizoen.

Lees ook

Afgelopen maand werden we getrakteerd met een officiële teaser van de hoofdrolspelers, Charles en Diana. Vandaag is het de beurt aan de kleine spelers: prinsen William en Harry.

De jonge acteurs die Elizabeth Debicki (zij speelt Diana en haar personage zie je hierboven) en Dominic West (hij speelt Charles) vergezellen op het doek, zijn gespot!

De beelden werden genomen op Dunsfold Aerodrome in Surrey tijdens het filmen van het vijfde seizoen van de hitserie The Crown. ‘Charles’ en ‘Diana’ lijken zich klaar te maken voor een privévlucht en zijn in het gezelschap van hun beide zonen. Opmerkelijk: de beelden lijken gezellig en gemoedelijk, terwijl C&D hier al een verbroken relatie hebben en de aanloop hebben gestart tot hun echtscheiding.

Op de nieuwe foto's van de set draagt ​​Debicki het soort gebloemde jurk waar prinses Diana in de vroege jaren 90 de voorkeur aan gaf, terwijl West's Charles een tijdloos bruin tweedpak draagt ​​en de jonge acteurs – die William en Harry vertolken – in poloshirts, jeans en blauw, witte baseballjacks zijn. Bekijk de behind the scenes kiekjes HIER. Eerder werd het drietal – 'Diana, William en Harry' – ook al gespot, zie de foto HIER.

Het vijfde seizoen zal ongetwijfeld gaan inzoomen op de onverbiddelijke mars van het koningshuis naar de echtscheiding, waarin Charles zijn ontrouw bekend op nationale televisie, waar prins William de eerste senior royal wordt die kostschool Eton bijwoont, Diana bekend wordt om haar filantropie en waarin het tragische ongeluk verfilmd wordt.

Het nieuwe seizoen van The Crown is vanaf volgend jaar te zien op Netflix. Voor nu is het afwachten op de veelbelovende trailer.

Bron: People | Beeld: The Crown Netflix

Laatste nieuws

Zie ook