Mooi! De trouwfoto’s van Lily Collins (Emily in Paris)

De actrice en 'dochter van' koos voor een sprookjesachtige Ralph Lauren-japon.

Lees ook

We wachten met smart op het tweede seizoen van Emily in Paris om te weten hoe het verder gaat met het roerige liefdesleven van de hoofdpersoon, maar in het echte leven zit actrice Lily Collins gebakken. Op Instagram laat ze weten dat ze afgelopen weekend met de liefde van haar leven is getrouwd.

Lily en Charlie

De actrice en dochter van Phil Collins verloofde zich vorig jaar met regisseur Charlie McDowell. Op Instagram showde de Emily in Paris-ster al af en toe haar 'favoriete nieuwe accessoire' – een gigantische diamanten verlovingsring met een geschatte waarde van tussen de 75.000 en 100.000 dollar – en nu krijgen we ook foto's van de grote dag zelf te zien.

Bekende ouders

Niet alleen Lily heeft bekende ouders, ook haar kersverse echtgenoot komt uit een showbizzgezin. De ouders van Charlie zijn actrice Mary Steenburgen, die in tientallen romcoms heeft gespeeld, en acteur Malcolm McDowell, die ook tig televisieseries en films op zijn naam heeft staan. Zelf timmert Charlie nu dus als regisseur aan de weg, Lily heeft wereldfaam verworven dankzij Netflix – het succes gaat nog een generatie door!

Getrouwd!

“Op 4 september 2021 werden we officieel van elkaar, voor altijd”, is het mierzoete bijschrift van Lily bij een van haar trouwfoto's. Zij en Charlie gaven elkaar het jawoord in Dunton Hot Springs, een verlaten valleidorpje in het Amerikaanse Colorado. De traditionele kanten jurk is van Ralph Lauren.

Het kapje doet ons een beetje denken aan Lily in haar rol van Sneeuwwitje, zo'n tien jaar geleden. Sprookjesachtig is het zeker! “Nooit was ik zo gelukkig.”

En zelf ziet Lily er ook wel een fairytale in. “Wat begon als een sprookje, is nu mijn realiteit voor altijd. Ik zal nooit helemaal kunnen beschrijven hoe buitenaards dit afgelopen weekend was, maar magisch is een goed begin…”

Van harte, Lily en Charlie!

Bron: Hello!, Elle UK | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook