Beau Monde’s Weekendtips

Trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan (voor zover mogelijk).

Lees ook

Trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan (voor zover mogelijk). Kortom, álles wat jouwleven die glamourtouch geeft.

Fris & Fruitig

Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe herfstgeur of een cadeautje voor een vriendin/moeder/dochter/buurvrouw? Dan raden we je zeker deze geur aan! We hebben het over de nieuwe geurcollectie van Jo Malone. De English Pear & Freesia Cologne Collection brengt een gouden combinatie van warmte en peren naar de winderige kust. Dit door Wood Sage & Sea Salt te combineren voor een frisse, fruitige geur. Heerlijk, al zeggen wij het zelf. De limited edition vormt zich met een cologne in 30 ml en 50 ml, een Body & Hand Wash (100 ml) en een Body Crème. Breng ze samen op de huid aan voor een fijn ontspanningsritueel.

Unseen Amsterdam

Fotograaf: Arjen Veldt

Tijd voor nieuwe kunst aan de muur? Of gewoon even genieten van prachtige fotografie? Houd dit weekend (vrijdag 17 tot en met 19 september) vrij in je agenda. Bij kunstbeurs Unseen Amsterdam bij de Westergasfabriek vind je hedendaagse, internationale fotografie én presentaties van de grote namen binnen de fotografiewereld.

Meer informatie en tickets: https://unseenamsterdam.com/

Ocean & Coconut

Maak nú kennis met de gloednieuwe deodorant in de geur Ocean & Coconut van Salt of the Earth. De basis van sandelhout en kokosnoot en frisse accenten van meloen en citrus doet je denken aan de oceaan. Deze gender neutrale geur is voor iedereen. De deo is 100% natuurlijk en samengesteld op basis van minerale zouten, magnesium en Aloë Vera. Deze deodorant beschermt langdurig zonder witte strepen achter te laten op jouw kleding en is bovendien navulbaar met de Salt of the Earth Ocean & Coconut Deodorant Refill. Niet getest op dieren en geschikt voor veganisten en vegetariërs.

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook