Wat ’n liefde! Dit mooie cadeau kreeg prinses Sofia van haar man

Kylie Jenner kreeg een nieuwe Ferrari na haar bevalling van dochter Stormi. Zweedse prins Carl Philip deed 't iets subtieler.

Prins Carl Philip gaf zijn vrouw een attente push-present.

Ja, we horen je denken, een push-present? Een watte? Net zoals de naam al aangeeft, is een push-cadeau een geschenk dat een vrouw doorgaans van haar partner of echtgenoot krijgt, kort nadat zij van het kind is bevallen. Hoewel sommige mensen het gevoel hebben dat het verwelkomen van een baby het enige geschenk is dat een nieuwe moeder echt nodig heeft, zien anderen het als een kans om te worden beloond voor hun harde werk met een push-cadeau ofwel push present. Kylie Jenner kreeg bijvoorbeeld een nieuwe Ferrari na haar bevalling van dochter Stormi. Zweedse prins Carl Philip deed 't iets subtieler.

Tijdens de doop van prinsje Julian (via deze link lees je meer over de doop) fonkelde er een joekel van een ring aan de vinger van de prinses. Sofia droeg een set van 3 Mini Sweety-ringen van het merk Bigli (Belgisch juwelenmerk), als symbool voor haar drie kinderen (prins Alexander, prins Gabriel en prins Julian) en was een geschenk van haar man, prins Carl Philip, ter ere van de komst van hun derde spruit.

Prinses Sofia met prins Julian op de arm (de gouden ring is het presentje) © BrunoPress

“Uit de 50 bestaande kleuren van de collectie ringen in 18 karaat roze goud maakte de prins, zelf ontwerper, een bijzondere selectie met hun zoontjes in gedachte”, schrijft royalty-deskundige Ella Vermeulen. De prins combineerde de stenen blauwe topaas met parelmoer, bergkristal met parelmoer, en citroenkwarts met groene aventurijn en parelmoer. Ter ere van deze gelegenheid heeft het juwelenmerk deze originele kleurcombinatie genoemd naar HKH: ‘Princess Sofia’. Over romantische gebaren gesproken. Geef ons ook een Carl Philip s'il vous plaît.

Bron: Nouveau, Vorsten | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws