5x Kate Middleton zou zó uit een shampooreclame kunnen komen

Pure perfectie.

Lees ook

Als ze het niet tot hertogin had geschopt, had Kate Middleton een leuk zakcentje kunnen verdienen met het maken van reclamespotjes voor haarproducten.

Ze staat er bekend om, haar prachtige bruine lokken, en er gaan ongetwijfeld een prijzige kapper, een getalenteerde stylist en goede genen achter schuil. Maar we worden er soms wel een tikkeltje jaloers van, Kate.

Het begon al bij de geboorte van prins George. Dan heb je nét elf uur in een ziekenhuisbed liggen persen om een troonopvolger ter wereld te brengen, en dan sta je even later met je onberispelijke lokken te stralen voor de camera's. Het blijft een onwerkelijk stukje koninklijke geschiedenis.

Beeld: BrunoPress

Een vlaagje wind? Geen probleem voor de hertogin van Cambridge, die haar volumeshampoo blijkbaar combineert met het beste antiklit- en pluismiddel ter wereld.

Beeld: BrunoPress

Hier is Kate een balletje aan het slaan tijdens een tour door Ierland. Kan gewoon, zonder paardenstaart, want de hertogin weet dat haar lokken tóch wel weer perfect terugvallen op haar schouders. Zucht.

Beeld: BrunoPress

Ook joggend langs de kust (op je sleehakken, dat ook nog) zou je verwachten dat je haren in no time door de war gaan. Maar niet als je Kate Middleton heet, dan is het gewoon een van de vele momenten in je leven die rechtstreeks uit een shampoocommercial lijken te komen.

Túúrlijk gaan die lange lokken weleens in de weg zitten. Maar dan veeg je ze gewoon met een casual gebaar uit je gezicht en laat je zien dat het toch altijd goed zit, áltijd.

via GIPHY

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook