Een schoonzusje voor Kate: James Middleton is getrouwd!

Dolgelukkig kondigt James de nieuwe 'Mrs. Middleton' aan.

Lees ook

Na een verloving van twee jaar is het zover: James Middleton heeft ja gezegd tegen zijn knappe Française, Alizée Thevenet.

Franse bruiloft

“Gisteren ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven, omringd door familie, vrienden en natuurlijk een paar honden, in het prachtige dorpje Bormes-les Mimosas”, schrijft de bruidegom op Instagram. “Woorden kunnen niet omschrijven hoe gelukkig ik ben.”

Aan James' vinger fonkelt nu een ring die de beroemde verlovingsring van zijn zus bijna kan evenaren. De bruid ziet er ook schitterend uit, al moeten we het (voorlopig) even doen met dit ene plaatje dat de kersverse 'Mr. and Mrs. Middleton' vanuit Frankrijk hebben gedeeld.

Tante Alizée

Alizée, de schoonzus van Kate én nu tante van prins George, prinses Charlotte en prins Louis, is geboren in Frankrijk, maar heeft over heel de wereld geleefd. Zo woonde ze onder andere in Duitsland, Indonesië, Chili, Frankrijk en België. Tegenwoordig woont ze met James in Engeland. Naast Engels en Frans, spreekt ze ook nog eens Spaans. #BeautyAndBrains

Merci, mon chien!

James Middleton is nogal dol op zijn honden, en vertelt dan ook graag dat het allemaal door zijn trouwe viervoeters komt dat hij zijn vrouw heeft ontmoet. Drie jaar geleden zat hij met zijn hond, Ella, op het terras, schreef hij eerder in The Telegraph: “Ik dacht dat Ella wel wat water wilde hebben en vertrouwde erop dat ze zelf naar de waterbak aan de andere kant van het terras kon lopen. Maar Ella liep recht op Alizée af. Een beetje beschaamd liep ik naar haar toe om mijn excuses aan te bieden en Ella terug te halen. Alizée dacht dat ik de ober was en bestelde een drankje terwijl ze Ella bleef aaien. Ik wist het toen nog niet, maar dankzij Ella ontmoette ik toen mijn toekomstige vrouw.” De twee besloten samen een drankje te doen, hadden het gezellig, verloofden zich in 2019 en zouden eigenlijk in mei 2020 trouwen, maar moesten dit tweemaal uitstellen.

Cambridge’jes op de gastenlijst

Op 11 september 2021 kon de bruiloft dan toch doorgaan. Ongetwijfeld stonden ook prins William, hertogin Kate en hun drie kinderen op de gastenlijst. Bij de bruiloft van zus Pippa Middleton ↓ kregen we in ieder geval heel wat royals te zien, maar het is nog even afwachten wie er allemaal precies naar Frankrijk zijn afgereisd voor James en Alizée. We houden Instagram in de gaten!

Beeld: BrunoPress

Bron: Instagram, Hello! | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook