Ondanks alle schandalen: ‘We zien een tweede huwelijk tussen prins Andrew en Fergie wel gebeuren’

Prins Andrew en zijn ex-vrouw Sarah Ferguson zouden juist nu 'hechter zijn dan ooit'.

Meer dan ooit ligt prins Andrew onder vuur door de misbruikzaak waar hij bij betrokken is, maar ex-vrouw Sarah, de hertogin van York, staat nog altijd achter hem. En wie weet, binnenkort ook naast hem bij het altaar?

Hechter dan ooit tevoren

“Sarah en Andrew hadden het afgelopen jaar een hechtere band dan ooit tevoren”, vertelt een bekende van het (voormalige) koppel. De Yorkies woonden samen tijdens de lockdowns, werden dit jaar voor het eerst grootouders en keerden zich samen tegen alle negatieve media-aandacht. “Ze houden nog steeds van elkaar en geven enorm veel om elkaar, ze woonden ook samen tijdens de pandemie. Het heeft iets doen herleven en ik verwacht dat er wel een tweede bruiloft zal plaatsvinden als alles goed afloopt voor Andrew.”

Toewijding

Het zou zomaar kunnen dat we een (dubieuze!) tweede royal wedding van het stel krijgen. Hertogin Sarah zelf zei vorige week nog dat ze zich nog altijd aan haar trouwgeloften houdt, scheiding of niet. “Ik houd me aan mijn gelofte, wat er ook gebeurt. Mensen zeggen: 'Maar je bent gescheiden.' Zo voel ik me niet. Een echtscheiding is één ding, maar mijn hart is mijn eed, mijn verplichting.”

Een andere bekende van het ex- (of toekomstige?) koppel zegt wel dat de focus nu ergens anders ligt dan op het plannen van een bruiloft: “Het kan heel goed gebeuren, maar nu is de prioriteit dat Sarah Andrew steunt tijdens een moeilijke tijd.” Gisteren was de eerste hoorzitting in de rechtszaak tegen prins Andrew. Zijn advocaat liet weten dat de prins alles ontkent en dat de rechtszaak eigenlijk onwettig moet worden verklaard. Wordt vervolgd…

Bron: Vanity Fair | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws