Oh dear: Thomas Markle schrijft wéér een open brief aan Harry en Meghan

In het nieuwe seizoen van Big Brother laat de broer van Meghan zijn ongezouten mening over de Sussex'jes horen.

Lees ook

De laatste jaren communiceert Thomas Markle Jr. met zijn zus door middel van snerende, openbare brieven. En er lijkt er weer eentje in de maak te zijn.

Big Brother

Thomas Jr., de oudere broer van Meghan Markle, is binnenkort op televisie te zien als deelnemer van Big Brother Australia. Een realityverschijning die hij vooral wil gaan gebruiken om zijn zus en zwager eens toe te spreken, als we de trailer mogen geloven.

“Ik ben de broer van Meghan Markle. Zij is erg oppervlakkig”, horen we hem in de eerste beelden zeggen. “Ik sta bekend om het schrijven van brieven, dus ik ga een brief aan Meghan schrijven.” (Over oppervlakkig gesproken!)

Beste Harry en Meghan

Thomas begint zijn brief met 'Beste Harry en Meghan, eerst wil ik tegen jullie beiden zeggen…', waarna het fragment stopt. De show zou bijna van start moeten gaan, dus binnenkort weten wat hij de Sussex'jes te zeggen heeft. Eerder waren dat nogal wisselende berichten. Zo zou hij vóór de royal wedding aan Harry hebben geschreven “Ik denk dat ze je leven in duigen laat vallen” en rond diezelfde tijd tegen The Mirror hebben verteld: “Mijn zus is het allerbeste dat de koninklijke familie ooit is overkomen. Ze zal de perfecte moderne prinses worden. Ik wens Meg en Harry een gelukkige en gezonde toekomst samen.”

Maar negatieve boodschappen hebben toch de overhand. In zijn eerdere open brieven noemt Thomas het huwelijk van Harry en Meghan 'de grootste fout in de geschiedenis van de koninklijke bruiloften'. Oef! Of hij iets milder is geworden in zijn nieuwe brief? We laten het horen zodra we meer weten!

Bron: Marie Claire UK | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook