Ha! Prinses Diana gaf Harry ooit een wel heel hilarisch cadeautje

Diana hield ervan om haar zoons in de maling te nemen.

Lees ook

Van een praktische benadering van het ouderschap tot zich uitspreken over geestelijke gezondheid; Lady Diana Spencer deed dingen op haar manier. Zo hield ze ervan om haar zoons Harry en William af en toe flink in de maling te nemen. Een voormalige butler verklapt nu een van Diana's grapjes.

Bijzonder cadeautje

Prins Harry vierde deze week alweer zijn 37e verjaardag en moest dit helaas zonder zijn moeder vieren. Hij zal zich ongetwijfeld nog zijn vroegere verjaardagen herinneren, want Diana wist altijd met iets bijzonders op deze speciale dag te komen.

Toen prinses Diana nog leefde, was zij volgens haar voormalige butler Paul Burrell altijd druk bezig om voor speciale gelegenheden, zoals verjaardagen, de perfecte cadeaus voor haar zoons te vinden. Ooit slaagde ze er tijdens kerst in om Harry een ondeugend cadeautje te geven. Hij vond het helemaal geweldig.

Grapje

Wat het was? “Ze was uren op zoek naar grappige dingen voor onder de kerstboom. Eén jaar kreeg Harry nep hondenpoep”, onthult de butler. Ha!

Harry vond het hilarisch en was van plan om er grapjes mee uit te halen. Zo wilde hij zijn grootmoeder, de queen herself, ermee voor de gek houden. Dat Harry zijn gevoel voor humor van zijn moeder heeft moge duidelijk zijn. Diana stond er namelijk om bekend altijd grapjes te maken en haar zonen Harry en William een zo normaal mogelijke opvoeding te willen geven.

Bron: Mirror | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook