Ouch! Flinke pech voor Koningin Máxima

De koningin heeft een breuk in haar hand opgelopen.

Wie dacht dat de koninklijke familie onaantastbaar is, heeft het mis. Koningin Máxima heeft namelijk een breuk in haar hand opgelopen en gaat nu gespalkt door het leven.

Gebroken hand

Máxima werd vandaag gespot in Amsterdam tijdens de opening van de nationale supercomputer Snellius. Daarbij viel het op dat de koningin een spalk om een van haar handen droeg. En inderdaad, de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) bevestigt dat Máxima afgelopen zomer haar hand heeft gebroken. Flink balen natuurlijk, voor de moeder van Amalia, Alexia en Ariane.

Rust

Hoe de Argentijnse de breuk in haar hand precies heeft opgelopen afgelopen zomer, is niet bekend. Afgelopen woensdag was de koningin ook al op werkbezoek en toen was er nog niets aan haar hand te zien. Waarom vandaag wel?

Waarschijnlijk kreeg de Majesteit toch nog klachten en besloot ze om een bezoekje aan de dokter te brengen. Deze arts stelde vast dat er een breuk in haar hand zat. Gelukkig gaat het niet om een erge verwonding en gaat de breuk vanzelf weer over met voldoende rust. Beterschap, Máxima!

De gespalkte rechterhand van konining Máxima. Beeld: BrunoPress

Bron: Story | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws