Uitpuilende garderobe? Dit is wat je kunt doen!

The Next Closet lanceert de eerste pop-up waar jouw kast eenvoudig een tweede leven krijgt.

Lees ook

Natuurlijk willen we een overvolle kledingkast, maar de door ons niet gedragen kledingstukken verbieden eigenlijk een beter thuis, toch?

Één op de drie kledingstukken wordt nooit gedragen, maar niet iedereen heeft de tijd om die stukken online te verkopen. En juist daar heeft The Next Closet – een webshop voor tweedehands designermode – iets op bedacht. Zij bieden een duurzaam alternatief voor het kopen van nieuwe kleding en moedigen ook aan om kleding die niet meer gedragen wordt te verkopen. Let's start this fashion revolution!

Kun jouw kledingkast ook wel een opruimsessie gebruiken? Dan kun je je kledingstukken bij The Nex Closet pop-up (in samenwerking met Fosbury & Sons) droppen. Je dierbare merkkleding worden vervolgens gefotografeerd en online gezet op thenextcloset.com. En dat binnen een dag tijd! Het enige wat overblijft als verkoper, is het versturen van het pakketje naar een andere gelukkige. Weet je nu wat het allerleukste is? Bij de Drop Off vind je een kleine selectie van de allerbeste vintage designer items, dus je kunt na je goede actie eventjes neuzen.

Wanneer: 16 september tot 1 oktober in Fosbury & Sons, Kerkstraat 126 in Amsterdam. Open maandag tot vrijdag van 10 tot 17. Meer info vind je op thenextcloset.com

Bron: The Next Closet | Beeld: Lidian van Megen, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook