Ready for the weekend: prinses Josephine danst erop los!

Als jongste kind ben je onbevangen en een en al lol.

Lees ook

De prinses van Denemarken geeft ons weekend-vibes!

Als jongste kind – prins(es) of niet – ben je onbevangen en een en al lol. Kijk naar ons jongste A'tje, prins Harry of prins Louis. En dat is bij de Denen niet anders. De jongste dochter van kroonprins Frederik en prinses Mary liep vorige week de jaarlijkse Royal Run en ging daarna viral door haar vrolijke danspasjes. Bekijk het leuke fragment via deze link.

Royal Run

Op de foto houden de drie kinderen trots hun medaille vast. “Toen kwamen we bij de finish!”, schrijven Frederik en Mary bij de foto. De Royal Run werd in 2018 voor het eerst georganiseerd ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van Frederik. Het hardloopevenement wordt onder meer in Aalborg, Sønderborg, Odense en Kopenhagen gehouden. Frederik doet dit jaar, nadat de editie van vorig jaar door corona niet door kon gaan, weer mee.

De familie rent niet samen tijdens het evenement. Josephine, Isabella en Vincent finishten bij Amalienborg in Kopenhagen, Mary rende in Aalborg en Frederik is in Søndeborg. “Vandaag ga ik vijf kilometer lopen. Maar of je nu één mijl, vijf kilometer of tien kilometer loopt (waar mijn man zich later op stort!!), het gaat vooral om de ervaring”, schreef Mary voorafgaand aan het evenement op Instagram. Frederik zei zondagochtend enorm uit te kijken naar het evenement. “Ik hoop dat iedereen die meedoet of langs de zijlijn staat een goede ervaring heeft.”

Bron: Billed-Bladet | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook