Samantha de Jong en nieuwe vriend zetten grote stap in relatie

De tortelduifjes maken op Instagram bekend te gaan samenwonen.

Lees ook

Samantha de Jong is al ruim een maand dolgelukkig met haar nieuwe vriend. De blondine laat er geen gras over groeien en is klaar voor de volgende stap in de relatie. Op Instagram maakt Samantha bekend samen te gaan wonen met haar nieuwe vlam.

Home sweet home

“Hansie is lekker bezig in ons nieuwe huisje”, schrijft Samantha bij een filmpje waarop te zien is dat haar nieuwe vlam druk in de weer is met een verfroller. Het lijkt erop dat de twee vrij snel in hun nieuwe stulpje kunnen trekken. “Na het weekend onze nieuwe meubels”, vertelt de blondine. “Home sweet home.”

Turbulent liefdesleven

De realityster, die haar bekendheid vooral te danken heeft aan Oh Oh Cherso, heeft niet veel geluk in de liefde gehad. Na de scheiding met Michael van der Plas, waarmee ze ook realityshows Barbie’s Bruiloft, Barbie’s Baby en Huisje Boompje Barbie heeft gemaakt, heeft Samantha nog een paar relaties gehad. Nadat vorig jaar vriend Gelmore plotseling overleed aan een hartstilstand, vond ze de liefde terug bij Dave. Ook die relatie liep na niet al te lang op de klippen. Inmiddels is Samantha ongeveer een maand overduidelijk heel gelukkig met Hans. Wij wensen de lovebirds veel geluk in hun nieuwe stulpje.

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook