Toch nog! Nieuwe foto’s van James Middletons bruiloft

Achter de trouwjurk van Alizée blijkt een mooi verhaal te zitten.

Vorige week trouwde James Middleton, de broer van Kate, in het geheim, maar het bruidspaar heeft besloten om toch nog een handjevol foto's met de wereld te delen.

Een goed feestje

“Er zijn drie belangrijke dingen voor een goed feestje: goede muziek, goede hapjes en wijn, en fantastische mensen. We hadden het geluk dat we alle drie hadden”, vertelt James Middleton over zijn bruiloft aan Hello!. De jongere broer van de hertogin van Cambridge stapte op 11 september in het huwelijksbootje in Frankrijk. Zijn bruid is Alizée Thevenet, die zich al helemaal thuis voelt tussen de Middletons.

Schoonmoeders jurk

Dat liet Alizée namelijk zien met haar bruidsjapon, die rechtstreeks uit de kast van schoonmoeder Carole Middleton blijkt te komen. “Mijn something borrowed was mijn jurk die ik van mijn schoonmoeder Carole heb geleend. Zij droeg hem 41 jaar geleden voor het laatst op haar trouwdag in juni 1980″, vertelt Alizée. “Toen ik het met Carole over jurken had en inspiratie uitwisselde tijdens de lockdown, paste ik haar bruidsjurk en ik werd er meteen verliefd op. Hij zat perfect en het was precies wat ik zocht. Het zat me altijd al dwars dat je trouwjurken maar een keer draagt dus het was geweldig om zo'n mooie jurk nog een tweede leven te geven.”

Exclusieve foto’s

James Middleton deelde alleen een selfie vanaf zijn bruiloft, maar het Britse magazine Hello! laat nu iets meer zien van de newlyweds. Het blad heeft het exclusieve fotoalbum in handen (in ruil voor een gulle donatie aan James' liefdadigheidsorganisatie) en deelt daarvan gelukkig ook online een paar kiekjes. Verwacht niet om wedding guests Kate en prins William te zien, maar zo vangen we in ieder geval een glimp op van Carole's/Alizée's trouwjurk.

“Het was geweldig om dit eindelijk te vieren met familie en vrienden ondanks de uitdagingen van een wereldwijde pandemie, maar we bleven er rustig onder en wisten dat de dag zou komen”, blikt James terug.

Meet foto's van de bruiloft en de jurk van Alizée bekijk je via deze link.

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress, Hello!

Laatste nieuws