Hoe denken de Cambridge’jes over een vierde kindje?

Een vierde kind voor Will en Kate?

Lees ook

Zien we binnenkort een broertje of zusje voor George, Charlotte en Louis?

De hertogin van Cambridge was afgelopen weken onderwerp van gesprek. Ze genoot van haar vakantie en liet zich een aantal weken niet zien. Gelijk gonsde het van zwangerschapsgeruchten. Dit bleek niet waar te zijn. Maar hoe denken de hertog en hertogin eigenlijk over Baby Cambridge #4?

“Het krijgen van vier kinderen is altijd al een wens geweest van Kate”, onthulde een bekende van prins William en hertogin Kate eerder dit jaar. En hoewel drie kleine Cambridge'jes naar verluidt genoeg zou zijn voor William, werd er door die uitspraak vaak gezocht naar aanwijzingen dat er nog een kindje op komst is. Dat ze haar kapsel verandert, een andere glow heeft of haar agenda blokkeert – het wordt allemaal genoteerd door de oplettende fans. Toch denkt koninklijk expert, Nick Bullen, dat we geen nieuwe zwangerschapsaankondiging moeten verwachten vanuit Team Cambridge.

“Ik denk dat ze het gevoel hebben dat ze een perfect gezin hebben zoals deze nu is. Kate heeft altijd het voorbeeld van haar ouders willen volgen en een gezin van vijf willen hebben”, vertelt de expert. “Dit is haar gelukt met de komst van haar drie kinderen en naar mijn mening is dat ze hier waarschijnlijk zullen stoppen.” Gepaard met Kate's geschiedenis van extreme ochtendmisselijkheid veroorzaakt door hyperemesis gravidarum zou dat genoeg reden zijn dat we geen zwangerschap hoeven te verwachten.

LEES OOK: 'William en Kate zijn klaar voor het koningschap'

LEES OOK: Hertogin Kate duikt op in pub: 'Mag mijn dochter naar het toilet?'

Nog een reden zou de drukke agenda van de hertog en hertogin zijn. “Ze zijn het komende jaar echt gefocust op hun werk”, voegt Bullen toe. “Beiden worden volgend jaar 40 en ze willen heel graag hun goede doelen, hun initiatieven en stichting promoten. Ik denk dat voor hen de komende 12 maanden geheel in het teken staan van hun werk.”

Bron: US Weekly | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook