Beau Monde’s Weekendtips

Trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan (voor zover mogelijk).

Lees ook

Trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan (voor zover mogelijk). Kortom, álles wat jouwleven die glamourtouch geeft.

Creatieve zoektocht naar een harmonieuze spanning

Interieurdesignstudio BÜRO KIF bestaat 10 jaar en viert dit met een kleinschalige expositie getiteld Different Shades Of Abstraction. In samenwerking met kunstgalerie Althuis Hofland Fine Arts is werk te zien van tien gerenommeerde en opkomende kunstenaars uit binnen- en buitenland. Ieder van hen levert een kunstwerk – soms speciaal gecreëerd voor deze gelegenheid – dat een sterk ensemble vormt met de interieurs van BÜRO KIF. De expositie vindt plaats in de eigen studio van BÜRO KIF aan de Keizersgracht in Amsterdam en is van 8 oktober tot en met 7 november dagelijks te bezoeken. Diverse interieurobjecten en kunstwerken zijn er direct te koop.

In het roze!

Trinny London zal gedurende de borstkanker maand in oktober virtuele afspraken aanbieden in Nederland aan mensen die een kankerbehandeling ondergaan. Tijdens deze een op een afspraak zal een professionele make-up artist, getraind door Breast Cancer Now, de beste producten en tips deelt voor een huid die zich aanpast aan de behandeling. Of het nu gaat om een verhoogde gevoeligheid, roodheid of vervagende wenkbrauwen en wimpers voor alles is een gepaste behandeling bedacht tijdens de Zoom sessies. Daarnaast zal het merk als onderdeel van een voortdurende samenwerking deelnemen aan de 'Wear It Pink Day' op vrijdag 22 oktober door 10% van de verkoop van een selectie roze producten uit het assortiment doneren aan Breast Cancer Now.

De 'Wear It Pink Day' van Breast Cancer Now is een van de grootste inzamelingsacties in het Verenigd Koninkrijk tijdens de borstkankermaand en heeft sinds 2002 36 miljoen opgebracht. Tijdens deze actie dragen duizenden mensen de kleur roze om aandacht te vragen voor borstkanker en om vrouwen met borstkanker te steunen.

Wakker worden in de bergen

Er rijdt weer een rechtstreekse slaaptrein naar Tirol. Dat betekent ’s avonds vanuit Nederland vertrekken (opstappen in Amsterdam, Utrecht of Arnhem), slapend door de nacht en ’s ochtends ontwaken in de bergen. Ook in de winter is de Nightjet een duurzaam, filevrij en gezellig alternatief richting Alpen. (Allemaal: “Waar zouden we zijn zonder de nachttrein?”) nightjet.com

Beeld: iStock, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook