Prins Andrew niet van plan om pasgeboren kleindochter snel op te zoeken

Geen beschuit met muisjes voor prins Andrew

Lees ook

Je eigen dochter die bevallen is, dat verdient wel een familiebezoekje, niet? Blijkbaar is dat niet de visie die prins Andrew erop nahoudt. Afgelopen zaterdag beviel zijn dochter prinses Beatrice van haar eerste kindje, maar het lijkt erop dat Andrew voorlopig niet van plan is om zijn dochter op te zoeken.

Ondergedoken

Met behoorlijk pittige beschuldigingen aan zijn adres, houdt de vader van prinses Beatrice zich voorlopig nog even schuil. Met een bezoekje zal de prins zijn dochter en kleindochter dus nog niet eren, zo concludeert de Britse krant The Sun.

Moeder Sarah Ferguson haastte zich wel om aan de zijde van haar dochter te staan en om haar kleindochter te ontmoeten. Een voorbeeld neemt prins Andrew daar dus (nog?) niet aan. Hij vertoeft momenteel nog altijd op het Balmoral Castle. Waarom juist dat kasteel? Op het landgoed van koningin Elizabeth – dat in Schotland ligt – kunnen advocaten hem niet de papieren overhandigen voor de misbruikzaak. Zo wordt de prins momenteel verdacht van seksueel misbruik.

Geen bezoekje aan zijn kleindochter, dus. Volgens een koninklijke bron heeft Andrew duidelijk gemaakt dat hij Balmoral Castle niet gaat verlaten. “Het lijkt erop dat het advies luidde dat hij ondergedoken moest blijven om zo de hele zaak te missen.”

Auntie Euge

Gelukkig heeft Beatrice daarnaast ook nog andere liefhebbende mensen om zich heen. Onder wie trotse zus Eugenie. Op Instagram feliciteerde ze haar zus en zwager met de komst van hun ‘nieuwe engeltje’. “Aan mijn nieuwe nichtje. Ik hou nu al van je en ik denk dat je net zo fantastisch bent als op de foto’s. We gaan samen veel plezier beleven. Love your Auntie Euge.”

Bron: RTL Nieuws, The Sun | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook