Zo creëer jij een rustgevende sfeer in je slaapkamer (en werkkamer)

Geluksmomenten waarin jij jouw innerlijke rust vindt.

Kom tot rust, voel je zen en waan je even weg.

Tegenwoordig willen we allemaal dolgraag een ultiem relaxmoment voor onszelf en in dit artikel geven wij je de oplossing! We stellen je voor aan de Olie Diffuser All Moments van Swiss Sense, online editor Dian is enorm fan en hieronder lees je waarom.

Unieke geurbeleving

“Na het lezen van het boek Atomic Habits heb ik een nieuwe (werk)routine geïncorporeerd en daar hoort de Olie Diffuser All Moments van Swiss Sense helemaal bij”, begint online editor Dian. “Ik gebruik het ding dus om geheel in chill-modus aan mijn werkdag te beginnen. Of wanneer ik een nieuw leesboek begin, of de nieuwe Beau Monde opensla. Op momenten dus wanneer ik me ontspannen wil voelen. Lekker chill.” De diffuser zorgt voor een unieke geurbeleving, in je woonkamer of in je slaapkamer (waar jij 'm op dat moment neerzet).

De Moments collectie bestaat uit zes verschillende geuren, vier geurkaarsen én dus de All Moments Olie Diffuser. Beau Monde's favoriete geuren zijn de Fresh Linen (lees: zacht en fris met witte lelies, tuberoos, bergamot en sinaasappelbloesem), Inner Peace en Forest Breeze. En het apparaat is gemakkelijk in gebruik, je voegt namelijk enkele druppels (zo'n drie tot vijf is voldoende) van jouw lievelingsaroma toe en mengt dit vervolgens met water. Je sluit de diffuser aan in de dichtstbijzijnde spotcontact et voila! De geur wordt op een moderne manier verspreid door de ruimte en jij? Jij wordt zo teruggebracht naar een fijn en ontspannen moment.

Mooi accessoir op je (nacht)kastje

Geniet direct van een fijne mist waardoor jouw zintuigen gestimuleerd worden en jij helemaal kunt ontspannen. De verspreiding van de geur wordt automatisch om de paar seconden in- en uitgeschakeld. Zo wordt de geur consistent verspreid. Wanneer het water onder een bepaald niveau zakt, wordt de diffuser automatisch uitgeschakeld en dient deze bijgevuld te worden. Maar geen paniek, het ding gaat lekker lang mee, zo heb je voldoende tijd om te chillen óf in slaap te vallen omringd door een fijne geur.

Je koopt de Olie Diffuser via swisssense.nl voor 39,95,-

Beeld: Swiss Sense

Laatste nieuws