Gaan Harry en Meghan samen met hun gezinnetje kerstmis vieren bij the Queen? 

Volgens een kenner willen Harry en Meghan deze kerst de familiebanden aansterken.

Lees ook

Het zou maar zo een zoete Kerstmis kunnen worden voor de Sussex’jes en Queen Elizabeth. Volgens een royaltyexpert willen Harry en Meghan hun band met Harry’s familie verbeteren en daar hoort uiteraard een familiebezoekje bij.

Verslechterde familieband

Het was een zeer bewogen jaar voor de Sussex’jes. De absolute hoogtepunten waren wel HET interview met Oprah Winfrey en natuurlijk de komst van dochtertje Lilibet. Harry en Meghan zijn ongetwijfeld over the moon met hun gezinnetje, maar de verdere familiebanden zijn er dit jaar niet sterker op geworden.

Volgens royaltykenner Katie Nicholl willen Harry en Meghan de verstoorde familieband in Engeland graag verbeteren. Nicholl noemt dat die wens sterk aanwezig is, omdat ook Meghans band met haar familie niet bepaald goed te noemen valt. Zo heeft de ex-actrice alleen nog maar hecht contact met haar moeder Doria Ragland.

Band versterken

Sinds Meghan en Harry hun rol als fulltime working members van de royal familie opzegden, is alleen Harry nog een keer terug geweest naar Engeland. Dit om de verdrietige reden dat zijn opa prins Philip was overleden. Meghan heeft in de tussentijd nog geen voet op Britse bodem gezet en members van het Britse koningshuis hebben de kleine Lili dan ook nog niet fatsoenlijk ontmoet.

Volgens Nicholl zouden de Duke en Duchess of Sussex Kerstmis zien als dé gelegenheid om de familieband weer aan te sterken. “Hun plan was om terug te gaan naar the UK”, vertelde Nicholl daarover aan Closer Magazine. “Kerst wordt gezien als een kans. Dit zou een stap kunnen zijn naar de genezing van de familiebreuk.”

Nicholl benadrukt dat koningin Elizabeth hoopt dat de Sussex’jes kerst in Engeland komen vieren. “Het is absoluut wat de Queen wil en prins Charles wil zijn kleinkinderen zien.” Of Meghan, Harry, Archie en Lilibet daadwerkelijk kerst zullen vieren met koningin Elizabeth is natuurlijk nog maar de vraag. Al hoeven we vast niet lang te wachten op het antwoord. Kerst breekt immers al in minder dan honderd dagen aan. We shall see!

Bron: Closer | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook