Leuk! De eerste beelden van Emily in Paris seizoen twee zijn binnen

Très bientôt kunnen we eindelijk weer verder kijken.

Lees ook

Het is alweer bijna een jaar geleden dat we Emily in Paris in één ruk uitkeken, maar eindelijk komt het vervolg in zicht. Netflix heeft de allereerste beelden van seizoen deux vrijgegeven en het wegzwijmelen bij het romantische Parijs kan heel binnenkort weer!

Bienvenue à Paris

In het eerste seizoen van de feel good serie zagen we al hoe de Amerikaanse Emily (Lily Collins) naar Frankrijk vertrekt en daar leert settelen tussen de Fransozen. Met een en al fashion, romance en natuurlijk het prachtige Parijs als backdrop voor haar verhaal, was de serie direct gigantisch populair. Bij het verschijnen van het eerste seizoen werd de serie in de eerste 28 dagen al door 58 miljoen mensen bekeken. Incroyable!

Seizoen deux

En nu is het dus bijna tijd voor een tweede seizoen! We hebben er een jaar op moeten wachten, maar eindelijk keren Emily, Mindy (Ashley Park) en Camille (Camille Razat) terug op Netflix. Ook de knappe Gabriel (Lucas Bravo) zal nog steeds te zien zijn. Wel hintte de producer, Darren Star, op wat perspectief in het leven van Emily voor het tweede seizoen. “Ze gaat meer deel uitmaken van de wereld waarin ze leeft”, legde hij uit. “Ze zal meer een inwoner van de stad zijn. En ze zal wat meer met beide benen op de grond staan. Ze bouwt daar een leven op.”

Netflix liet weten dat het tweede seizoen dit najaar zal verschijnen, dus we moeten nog héél even geduld hebben. Fingers crossed, of uh, doigts croisés, zoals ze dat in Frankrijk zeggen.

Bekijk de eerste beelden van Emily in Paris seizoen twee hieronder.

Bron: Grazia, Netflix | Beeld: BrunoPress / Netflix

Laatste nieuws

Zie ook