Wegdromen: nieuwe bruidsmode van Kate Middletons favoriete designer

De hertogin van Cambridge stak zichzelf op memorabele momenten in een creatie van Jenny Peckham - en aanstaande bruiden kunnen dat nu ook.

Lees ook

Hertogin Kate kiest op menig belangrijk moment voor een japon van de Britse designer Jenny Packham. Al haar drie kinderen presenteerde ze aan de pers in een ontwerp van het merk, en ze hult zich regelmatig in een van hun galajaponnen bij glamourous gelegenheden. Aanstaande bruiden kunnen nu ook stralen in Kate's favoriete label. Zie hier de gloednieuwe bruidscollectie van de royal favourite!

Kate Middleton is niet de enige grote fan van Jenny Packhams ontwerpen. Ook Angelina Jolie, Miley Cyrus en Sandra Bullock worden in het merk gezien. Je bent dus in goed gezelschap als je voor een van deze trouwjurken kiest. Geen plannen voor een bruiloft? Geen probleem. Negen van de tien keer bekijken we ze toch vooral om even weg te dromen, nietwaar?

“In de essentie veranderen de dromen en de wensen van bruiden nooit. Ze willen de mooiste versie van zichzelf zijn”, zegt Jenny Packham zelf over haar romantische collectie. Kijk (en droom) mee!

“Een bruidsjurk moet de tijden waarin we leven weerspiegelen, maar ook de trouwtradities in ere houden”, vindt Jenny Packham.. “Het is altijd mijn intentie om japonnen te ontwerpen die licht en comfortabel zijn zodat de bruid makkelijk kan bewegen en in het moment kan zijn, zich vermaakt!”

Bron: Grazia Daily | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook