Meghan Markle brengt ode aan Diana met persoonlijke tas

Eén tas, twee verborgen boodschappen!

Lees ook

Afgelopen weekend woonden de Duke en Duchess of Sussex het Global Citizen Live event in New York bij. Meghan Markle schitterde in een witte Valentino jurk, maar wij hadden vooral oog voor haar handtas van Dior. Niet alleen brengt ze met deze Dior bag een ode aan Diana, ook bevat de tas een onthullende, persoonlijke touch.

Speciale handtas

Officieel is ze dan geen royal meer, maar dat was afgelopen weekend zeker niet te zien. Meghan droeg namelijk een prachtige, witte Valentino jurk met subtiele bloemenversieringen (à 3500 euro). Ook haar handtas had een koninklijke touch. De Duchess van Sussex droeg een Lady D-Lite Bag van Dior bij zich, die vernoemd is naar Meghans wijlen schoonmoeder, prinses Diana.

Lady Di

Het is wel duidelijk dat prinses Diana dol was op de handtas van Christian Dior. Ze werd namelijk zelden gespot zonder de rechthoekige tas in haar hand. Vice versa was die liefde net zo onvoorwaardelijk. Dior gaf de Chouchou, zoals de handtas eerst heette, een upgrade en vernoemde de bag naar Lady Di. Tot deze dag is de Lady Dior tas nog steeds een van de meest populaire tassen van Dior, dus wij snappen wel waarom Meghan er ook één in haar garderobe heeft.

Persoonlijk detail

Niet alleen brengt Meghan met deze Lady Dior tas dus een ode aan Lady Di, ook bevat 'ie een speciaal detail. De Duchess heeft haar handtas namelijk laten personaliseren. In de tas staan de volgende letters gegraveerd: DSSOS. Over wat dit betekent, hoeven we niet lang na te denken. 'DSS' zal een afkorting zijn van 'Duchess' en 'OS' staat waarschijnlijk voor 'Of Sussex'. Meghan laat zien dat ze haar royal titel niet heeft laten varen!

Bron: Hello! | Beeld: BrunoPress, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook