De royal bruid van deze week: prinses Marie-Astrid is getrouwd!

De Liechtensteinse/Luxemburgse prinses gaf het jawoord aan een Amerikaanse erfgenaam.

En weer vieren ze feest in Liechtenstein! Een paar weken nadat prinses Maria Anunciata haar schitterende bruiloft vierde, is het de beurt aan haar zusje, prinses Marie-Astrid.

Prinses Marie-Astrid is de tweede dochter van prins Nicolaas van Liechtenstein en prinses Margaretha van Luxemburg (dus reken maar dat de kerk vol koninklijke gasten zat!). De 34-jarige bruid trouwde afgelopen weekend, op zaterdag 25 september, met haar Amerikaanse lief, Ralph Worthington. Niet in Liechtenstein, niet in Luxemburg en ook niet in Amerika, maar in het zonnige Italië.

Een royal wedding is niet compleet zonder tiara. Zeker niet als je de kleindochter van een vorst én een groothertog bent, al is het van twee ministaatjes. Marie-Astrid koos voor een exemplaar met de bijzondere naam 'Kinsky Honeysuckle' uit de Liechtensteinse collectie.

Ralp Worthington is de achterkleinzoon van de oprichter van Metropolitan Oil, verwacht wordt dat hij er zelf ook wel warmpjes bij zit. Zelf werkt hij binnen één van de bedrijven van zijn familie. De twee hebben elkaar ontmoet in Londen, waar prinses Marie-Astrid studeerde en als eventmanager werkte (prinses van Liechtenstein zijn is geen fulltime occupation, helaas). Veel geluk samen, Mr. & Mrs. Worthington!

Bron: Tatler, RTL Luxemburg | Beeld: Pexels, Instagram

Laatste nieuws