Dream job: Kate Middleton zoekt nieuwe styliste

Maar wat is er met haar vertrouwde personal assistent gebeurd?

Je begint je werkdag met het uitzoeken van een nieuwe outfit voor Kate, later op de dag verwerk je de facturen van William en houd je bij of alle pakketjes wel op tijd zijn gearriveerd in Kensington Palace. Lijkt het je wel wat? De Cambridgje's zijn nu op zoek naar een nieuwe personal assistent!

Met de nodige styling skills

De hertog en hertogin van Cambridge zijn op zoek naar een nieuwe personal assistent die zéér betrokken zal zijn bij de outfitkeuzes van Kate en William. De PA 'moet zorgen voor de vlotte coördinatie van de officiële en privégelegenheden van Hunne Koninklijke Hoogheden, samen met interne en externe contacten, om aan alle verwachtingen van Hunne Koninklijke Hoogheden te voldoen', aldus de vacature van Kensington Palace. En daarbij zorg je er dus ook voor dat hertogin Kate tiptop voor de dag komt. De personal assistent moet proactief op zoek naar nieuwe outfits, plannen wat de Hoogheden gaan dragen en ervoor zorgen dat het allemaal op tijd in huis is. Solliciteer dus alleen als je de nodige 'ervaring op het gebied van wardrobe management' hebt, waarschuwt de vacaturetekst. Het is niet niks om het royal stijlicoon van het moment te kleden…

Waar is Natasha?

Maar waarom heeft Kate een nieuwe styliste nodig terwijl ze al jarenlang dik tevreden is met het werk van haar goede vriendin en wardrobe expert Natasha Archer? Natasha is al sinds 2007 de PA van Kate en helpt inmiddels alweer jarenlang mee met het uitzoeken van de juiste japonnetjes, hoedjes, hakjes en handtassen voor de hertogin. Kate zal haar straks echter een paar maanden moeten missen vanwege haar zwangerschapsverlof, want Natasha (zie hieronder) verwacht een tweede! De nieuwe styliste van de Cambridge'jes moet dat gat dus tijdelijk gaan opvullen. Maar wie weet mag je, als je indruk maakt, best nog 'ns vaker komen helpen in paleis.

Nieuwe ontdekkingen

Betekent een (tijdelijke) nieuwe kledingadviseur ook dat we Kate binnenkort in een paar nieuwe ontdekkingen gaan zien? Een grote omslag in de stijl van de hertogin hoeven we niet te verwachten. Bij haar vorige zwangerschap plande 'Tash' alvast zo veel mogelijk van Kate's outfits vooruit, in ieder geval voor alle officiële gelegenheden die al in de agenda stonden. De invallende stylist moet zich dus vooral ontfermen over de meer spontane uitstapjes en werkbezoeken. Solliciteren kan nog tot en met 29 september, dus wees er razendsnel bij als jij de kans om in Kate's kledingkast te duiken aan wilt grijpen!

Lees ook:

Natasha en Chris: het powerkoppel achter Kate en William

Hoe Kates kledingstijl aan het veranderen is ter voorbereiding van haar toekomstige rol

Hoeveel geld geeft hertogin Kate jaarlijks uit aan kleding?

Bron: Tatler, Royal Vacancies | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws