Déze lipstick droeg Meghan Markle op de cover van Time

Deze nude lippenstift is een staple voor in iedere make-uptas.

Lees ook

Meghan Markle en prins Harry schitterden eerder deze maand voor het eerst samen op de cover van Time. De Duchess of Sussex straalde in een wit ensemble en droeg haar bruine lokken los. Ook haar make-up zag er like always uit om door een ringetje te halen. En goed nieuws: wij weten precies welke lipstick ze droeg.

Nude lipstick

Sorry Harry, maar onze ogen vielen meteen op Meghan bij het zien van de Time-cover. We weten inmiddels dat Meghan dol is op een neutrale lipkleur, dus dat ze met een nude-kleur op de cover verscheen, was voor ons geen grote verrassing.

Charlotte Tilbury

Niemand minder dan visagiste Linda Hay, die eerder al celebs als Heidi Klum, Selena Gomez, Jennifer Lawrence en Julianne Moore in de stoel heeft gehad, was verantwoordelijk voor de stunning make-up look van de hertogin. Linda is gelukkig de beroerdste niet en verklapt welke lipkleur ze op de lippen van Meghan heeft gebruikt. Dat is namelijk de kleur Pillow Talk van Charlotte Tilbury. Dit is een merk waar veel royals bij zweren. Ook draagt Meghan geregeld een ander kleurtje van Charlotte Tilbury, namelijk de Matte Revolution Lipstick in de kleur Very Victoria. Dit is een bruine tint die speciaal is gecreëerd voor Victoria Beckham.

De lipstick die Meghan draagt is verkrijgbaar voor zo'n 32 euro, in Nederland onder andere bij de Bijenkorf. Shop it like a Duchess!

Bron: Hello! | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook