Dress like a Duchess: Meghan bewijst waarom iedere vrouw haar eigen uniform moet hebben

Voor modelessen kunnen we altijd terecht bij de Duchess of Sussex.

Afgelopen weekend verschenen de Sussex'jes voor het eerst sinds de geboorte van baby Lili weer samen in het openbaar. Gelukkig wist Meghan precies wat ze aan moest trekken voor de gelegenheid. De Duchess kan namelijk altijd terugvallen op haar tried-and-tested stijlformule.

Eigen uniform

Zo zien we Meghan Markle en prins Harry maandenlang niet, zo verschijnen ze ineens dagen achtereen in het openbaar. Afgelopen weekend maakten de Sussex'jes de straten van New York onveilig. En hoewel Harry er handsome as ever uitzag, hebben wij vooral oog voor de outfits van Meghan. Zo verscheen ze onder andere in een geheel navy outfit, waarvan classy en tijdloos de lading nog niet geheel dekt.

Ze droeg een navy coltrui met daarop een nette, wollen jas. Met een donkerblauwe wide-leg broek en dito gekleurde pumps maakte ze haar look af. Wij kunnen geen genoeg van deze simpele, klassieke outfit krijgen. En Meghan zelf ook niet. De Duchess draagt deze outfit – of een variant daarvan – zo vaak, dat je deze best zou kunnen bestempelen als haar eigen uniform.

Beeld: BrunoPress

Ton-sur-ton

Het is zeker niet de eerste keer dat we Meghan in een wide-leg broek en basic top hebben gezien. Al sinds haar Suits-dagen is de Duchess dol op deze kledingcombinatie en keer op keer keert ze er dan ook naar terug. Hoewel ze in haar koninklijke dagen ook vaak in een halflange rok met pumps werd gespot, blijft een wijde broek toch haar eeuwige liefde.

Zo verscheen Meghan afgelopen weekend ook in dit bordeauxrode ensemble. Deze ton-sur-ton-outfit past helemaal in haar straatje: een rode, wijde pantalon, matching pumps en daarboven een rood jasje. Zo bewijst de hertogin maar weer dat haar stijlformule helemaal niet saai hoeft te zijn. Sterker nog: je kunt er alle kanten mee op!

Beeld: BrunoPress

Duurzaam

Als er één modeles is die je van de Duchess kunt leren, is het wel hoe belangrijk het is om je eigen uniform te ontdekken. Voel jij je net als Meghan goed in een wijde pantalon? Of is een kokerrok meer your forte? Creëer hier dan verschillende outfits mee waarin jij je comfortabel in voelt. Wanneer je dan een keer niet weet wat je moet dragen, kun je altijd op deze kledingcombinatie terugvallen.

Ook nu we allemaal duurzamer proberen te leven en fast fashion achter ons willen laten, is het hebben van een eigen uniform een verstandige keuze. Investeer daarom net als de Duchess in goede, tijdloze kledingstukken die jarenlang meegaan en die je eindeloos met elkaar kunt combineren.

Bron: Harper’s Bazaar | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws