Kate, hoe doe je dat toch?

Van glitter en glamour op de rode loper naar vogelspinnen knuffelen in minder dan een halve dag. We houden je nauwelijks meer bij, Royal Highness!

Na twee stille maanden is hertogin Kate weer helemaal terug. 's Avonds steelt ze de show op de rode loper in Londen om de volgende ochtend weer fris en fruitig in Noord-Ierland met spinnen en slangen (!) te knuffelen en een biertje te drinken. We houden je bijna niet meer bij, Duchess!

Paars pak

Van de adembenemende gouden glitterjapon naar een opvallend paars pak: de hertogin van Cambridge blijft niet onopgemerkt deze week. De ochtend na de première van de nieuwste James Bond-film maakten prins William en hertogin Kate alweer een kleine tour in Noord-Ierland. Daar kwam de minder glamourous kant van het royal-zijn om de hoek kijken: interesse tonen in de slangen en spinnen van de Ulster University. De dappere Duchess nam een van de beestjes zonder aarzelen in haar hand (Wills blijft op veilige afstand, we snappen hem wel…)

De spin heet trouwens Charlotte, misschien dat dat detail Kate een beetje minder huiverig maakte. “Misschien is ze niet zo dol op paars”, grapte William toen het beestje maar niet stil bleef zitten.

Wij kunnen het fuchsia pak daarentegen wel waarderen! Zou Kate de kunst af hebben gekeken van koningin Letizia, die onlangs lof oogstte in lila?

Beeld: BrunoPress

En omkleden maar!

De Duke & Duchess spraken veel studenten, lieten zich rondleiden door de universiteit en bleven natuurlijk even in de kantine hangen voor een Iers biertje (laatste foto). Daarna moest het Emilia Wickstead-pak weer omgeruild worden voor een sportieve outfit, zodat Kat en William nog een balletje konden trappen.

Dat zijn dus alweer drie verschillende outfits binnen 24 uur, Kate! De royal fashion pers en Kate's styliste hebben het er maar druk mee! En euh, welke sport is dit precies, Your Royal Highness?

Beeld: Pro Shots / Action Images

En dan weer snel terugvliegen naar Londen, voordat de kinderen terugkomen uit school. Druk, druk, druk!

Beeld: ProShots, Chris Jackson, Instagram

Laatste nieuws