Trendsetter: dit effect had de gouden jurk van Kate Middleton

Dankzij de Duchess is er nu 550% meer vraag naar gouden glitterjurken.

Kate Middleton schitterde afgelopen week letterlijk en figuurlijk in een adembenemende gouden glitterjapon op de rode loper bij de première van de nieuwe James Bond-film. En wat de Duchess draagt, wil het 'gewone volk' uiteraard ook. Inmiddels zijn de gouden glitterjurken niet meer aan te slepen.

Koninklijk uitje

Sorry Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux en co, maar wij hadden afgelopen dinsdag alleen maar oog voor de royal family. De Cambridge'jes besloten er samen met de Duke en Duchess of Cornwall – Charles en Camilla – een gezellig avondje uit van te maken. Met zijn vieren verschenen ze op de rode loper bij de première van No Time To Die in de Royal Albert Hall in Londen.

Waar Charles en William beiden niet bepaald verrasten in hun zwarte pakken met vlinderdasjes (very 007, daar niet van), pakten Camilla en Kate grootser uit. Camilla schitterde in een met diamanten beklede lichtblauwe jurk, terwijl Kate menig hart sneller deed kloppen met haar geweldige gouden jurk.

Beeld: BrunoPress
Beeld: BrunoPress

Influencer

Kate laat met deze glamoureuze jurk gelijk maar weer zien dat ze een heuse influencer is. Sinds ze in de gouden glitterjapon verscheen, wil ie-de-reen zo'n glinsterend exemplaar in de kast hebben hangen. Volgens modemerk PrettyLittleThing werd er maar liefst driehonderd procent vaker naar gouden jurken gezocht en maar liefst vijfhonderdvijftig procent vaker naar gouden glitterjurken.

De Duchess zelf droeg een adembenemende jurk van een van haar favoriete mode-ontwerpsters Jenny Packham. Als je ergens nog drieduizend euro hebt liggen, bestel je bijna dezelfde japon hier. Ach, je moet er wat voor over hebben om op een royal te lijken.

Bron: Marie Claire UK | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws